Ако срещаш затруднения, докато се опитваш да получиш достъп до този уебсайт, моля, свържи се по телефона с 00359 (0) 249 17 881 или използвай приложение Google Асистент за FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Автобуси от и до Хага от 9,99 лв.

Автобусите ни са оборудвани с широки и удобни седалки, тоалетна, Wi-Fi и електрически контакти.

Удобства на борда

Автобусите ни са оборудвани с широки и удобни седалки, тоалетна, Wi-Fi и електрически контакти.

Услуги на борда
Удобства на бордаАвтобусите ни са оборудвани с широки и удобни седалки, тоалетна, Wi-Fi и електрически контакти.

Широка автобусна мрежа

Избери измежду повече от 2,000 дестинации в 28 държави и открий Европа с помощта на FlixBus

Към мрежата ни
Нашите автобуси са високоефективни във връзка с компенсацията на CO2 за изминат километър на пътник.

Автобуси и околна среда

Нашите автобуси са високоефективни във връзка с компенсацията на CO2 за изминат километър на пътник.

Автобуси и околна среда
Ще те отведем до крайната ти цел удобно и навреме: 9 от 10 от нашите автобуси пристигат навреме.

Пристигане навреме

Ще те отведем до крайната ти цел удобно и навреме: 9 от 10 от нашите автобуси пристигат навреме.

Актуална информация за маршрути

Твоето автобусно разписание за Хага

Разписание между
и
Избор на дни
Заминава
връщане
Дни Промени Зам. времетраене Прис.
§§ getWeekdayString(connection.weekdays) §§ §§ connection.interconnection_transfers.length §§ §§ formatTimeFilter(connection.departure.timestamp, connection.departure.tz) §§ §§ formatDuration(connection.duration.hour, connection.duration.minutes) §§ §§ formatTimeFilter(connection.arrival.timestamp, connection.arrival.tz) §§ §§ connection.price > 0 ? formatPrice(connection.price) : 'Купи сега' §§
времетраене: §§ connection.duration.hour §§:§§ connection.duration.minutes < 10 ? '0' + connection.duration.minutes : connection.duration.minutes §§
Време за прекачване: §§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour §§:§§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes §§
§§ stop.departure.timestamp + '000' | date :'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.station.name §§
през  
§§ viaStop.station.name §§ §§ viaStop.station.name §§,  ...,  §§ viaStop.station.name §§ ,
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date :'HH:mm': stop.arrival.tz §§ §§ stop.station.name §§
през
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date : 'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.departure.timestamp + '000' | date : 'HH:mm': stop.departure.tz §§
§§ stop.station.name §§
Цена в автобуса: §§ formatPrice(getPriceAtBus) §§ Не е посочена

Ако харесваш увеселителни паркове, може би ще искаш да посетиш и тези градове:

Туристическа информация за Хага

Хага - градът, който съчетава космополитна и плажна атмосфера

Обща информация за Хага

Хага е третият по големина град в Холандия и административен център на страната. Разположена на брега на Северно море, Хага е единственият нидерландски град, който съчетава едновременно космополитна и плажна атмосфера. Когато е слънчево, двата курорта в Хага - Scheveningen и Kijkduin, привличат безброй туристи и местни жители. Историческият център на града е само на 15 минути път оттук. Поради факта, че магазините работят дори в неделя, Хага е също привлекателна шопинг дестинация. Когато пристигнеш на нашата автогара, не пропускай да опиташ и местната кухня. 

Забележителности в Хага

Забележителности в Хага

Когато става дума за Хага, посещението на Двореца на мира – седалище на Международния съд на ООН, е задължително! Сградата датира от 1913 година и привлича милиони туристи със своята забележителна архитектура и история. Биненхоф, комплекс от политически сгради, разположен в центъра на града, е друга забележителност, която без съмнение заслужава вниманието ти. В световен мащаб, това е най-старата сграда на парламент, която продължава да функционира до наши дни. Намира се до езерото Хофвийвер и впечатлява посетителите си с красива гледка към околностите. Горещо препоръчваме да посетиш и Мадуродам – умален макет на типичен холандски град. Мини пристанища, търговски улици и булеварди, вятърни мелници, катедрали и замъци – всичко това те очаква в Мадуродам – „най-малкият град“ в страната на лалетата. А ако искаш просто да се разходиш, парковете на кралските дворци са идеалното място за това. Малък съвет: паркът на дворец Ноордейнде е с вход свободен.

Култура и история в Хага

Хага: Култура & История

Историята на Хага започва през 1230 година, когато граф Флоренс IV купува парче земя около езерото Хофвийвер, за да построи ловна резиденция. Няколко години по-късно неговият син – граф Вилхелм II решава да превърне резиденцията в дворец (днешен Биненхоф). С течение на времето съвременна Хага се оформя около двореца Биненхоф, който днес е считан за културен център на града. Тук има множество музеи, които представят холандската култура и история. Може би един от най-известните е кралската галерия Маурицхойс, помещаваща малка, но изискана колекция от големите нидерландски майстори на 18 век. Други впечатляващи музеи в Хага са Museum voor Communicatie (музей на пощата) и Museon (музей на културата и науката). 

Нощният живот в Хага

Нощен живот в Хага

Нощният живот в Хага не е толкова оживен колкото в по-големите европейски градове, но за сметка на това е разнообразен. Тук можеш да прекараш една спокойна и релаксираща вечер в някой уютен бар или респективно – една луда и незабравима нощ в някой клуб. Един от плюсовете на Хага: повечето барове, клубове и ресторанти са разположени на кратко разстояние едни от други, около Het Plein (известен площад в стария град на Хага). Ето няколко предложения: Club Crazy Piano‘s, Club Danzig, Club Millers, Club Le Paris и разбира се - De Prins Taveerne (най-старият пъб в Хага).

Интересни факти за Хага

Интересни факти за Хага

Въпреки че Амстердам е официалната столица на Холандия, Хага е политически и административен център на страната. Тук са разположени Международният съд, Дворецът на мира, Европол и много други. Този красив крайморски град е също дом на кралското семейство. Кралица Беатрикс Нидерландска живее и работи в Хага. Не на последно място – Хагският университет е един от най-престижните в света и тук се обучават редица българи. Имаш ли приятели в Хага, с които не сте се срещали отдавна? Нашите автобуси ще те отведат до мястото на срещата и обратно вкъщи!

Околностите на Хага

Околностите на Хага

Тъй като Хага е част от един от най-големите метрополиси в Европа, а именно Рандстад, другите големи градове в Холандия (Амстердам, Ротердам и Утрехт) са лесно и бързо достижими. Оставаме на теб да избереш кой от тях да посетиш. А може би и трите? С нашите автобуси можеш да обиколиш „Зеленото сърце“ на Холандия изгодно и удобно. Както се казва – с един куршум два заека!

Твоята автогара в Хага

Автобусен билет от 9,99 лв.
Брой връзки от Хага 86
Брой автобусни спирки в Хага 1
Държава Нидерландия