Обслужване в автобуса

flixbus

Нашите услуги на борда от FlixBus

Когато пътуваш с FlixBus, гарантирано получаваш най-доброто обслужване. На борда на всеки един автобус получаваш безплатен достъп до Wi-Fi, допълнително пространство за краката, достатъчен брой електрически контакти и място за багажа си.

Wi-Fi

Винаги ще можеш да пребориш скуката с помощта на безплатната връзка с Wi-Fi, предлагана на борда на автобусите ни – можеш да сърфираш в интернет, да разговаряш с приятели и да проверяваш имейлите си. И всичко това със скоростта на 4G!

Пространство за краката

FlixBus също така ти гарантира и седалка с допълнително пространство за краката. Модерните ни автобуси са оборудвани с удобни седалки и са много просторни. Всички седалки са с регулируеми кресла и са комфортни дори и при по-дълги пътувания.

Електрически контакти

Искаш да сърфираш в интернет, да разговаряш или работиш от лаптопа си, но батерията ти е изтощена? Няма проблеми! Просто потърси символа за електрически контакт или попитай любезните ни шофьори, за да намериш един от многото контакти в автобусите на FlixBus.

Тоалетни

Все още има време, докато пристигнеш в крайната дестинация? Няма причина за нервност! На борда на всички автобуси на FlixBus има тоалетна.

Багаж

Автобусите на FlixBus предлагат достатъчно място за багажа ти. Поставяй ръчния си багаж в отделенията над седалката, а любезните ни шофьори ще ти помогнат при натоварването на другия ти багаж. Всички подробности за багажа ще намериш в правилата за превозването му.

ЧЗВ

Страницата ни с ЧЗВ предлага отговори на множество въпроси. Но ако все още търсиш отговор на въпроса си попълни формуляра ни за контакти.