Ако срещаш затруднения, докато се опитваш да получиш достъп до този уебсайт, моля, свържи се по телефона с +359 2 493 0121 или използвай приложение Google Асистент за FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Обслужване в автобуса

Нашите услуги на борда от FlixBus

Когато пътуваш с FlixBus, гарантирано получаваш най-доброто обслужване. На борда на всеки един автобус получаваш безплатен достъп до Wi-Fi, допълнително пространство за краката, закуски и напитки на ниски цени, достатъчен брой електрически контакти и място за багажа си.

Безплатен достъп до Wi-Fi през цялата продължителност на пътуването

Wi-Fi

Винаги ще можеш да пребориш скуката с помощта на безплатната връзка с Wi-Fi, предлагана на борда на автобусите ни – можеш да сърфираш в интернет, да разговаряш с приятели и да проверяваш имейлите си. И всичко това със скоростта на 4G!

Седни и се наслади на допълнителното пространство за краката и накланящите се назад седалки в автобусите на FlixBus

Пространство за краката

FlixBus също така ти гарантира и седалка с допълнително пространство за краката. Модерните ни автобуси са оборудвани с удобни седалки и са много просторни. Всички седалки са с регулируеми кресла и са комфортни дори и при по-дълги пътувания.

Купи си закуски и напитки на ниски цени направо от любезните ни шофьори

Закуски и напитки

Винаги получаваш добро обслужване с FlixBus: на борда на някои от автобусите можеш да закупиш закуски и напитки на ниски цени.

Лесно безплатно презаверяване или анулиране на резервираното ти пътуване

Електрически контакти

Искаш да сърфираш в интернет, да разговаряш или работиш от лаптопа си, но батерията ти е изтощена? Няма проблеми! Просто потърси символа за електрически контакт или попитай любезните ни шофьори, за да намериш един от многото контакти в автобусите на FlixBus.

По време на автобусните ни превози предлагаме достъп до тоалетна

Тоалетни

Все още има време, докато пристигнеш в крайната дестинация? Няма причина за нервност! На борда на всички автобуси на FlixBus има тоалетна.

Стандартен багаж

Багаж

Автобусите на FlixBus предлагат достатъчно място за багажа ти. Поставяй ръчния си багаж в отделенията над седалката, а любезните ни шофьори ще ти помогнат при натоварването на другия ти багаж. Всички подробности за багажа ще намериш в правилата за превозването му.

Ще отговорим на въпросите ти

ЧЗВ

Страницата ни с ЧЗВ предлага отговори на множество въпроси. Но ако все още търсиш отговор на въпроса си попълни формуляра ни за контакти.