Обслужване в автобуса

Отлично облужване на борда на нашите автобуси

Нашите услуги на борда от FlixBus

Когато пътуваш с FlixBus, гарантирано получаваш най-доброто обслужване. На борда на всеки един автобус получаваш безплатен достъп до Wi-Fi, допълнително пространство за краката, закуски и напитки на ниски цени, достатъчен брой електрически контакти и място за багажа си.

Достъпът до Wi-Fi в автобусите ни е винаги безплатен.

Wi-Fi

Винаги ще можеш да пребориш скуката с помощта на безплатната връзка с Wi-Fi, предлагана на борда на автобусите ни – можеш да сърфираш в интернет, да разговаряш с приятели и да проверяваш имейлите си. И всичко това със скоростта на 4G!*

Седни и се наслади на допълнителното пространство за краката и накланящите се назад седалки в автобусите на FlixBus

Пространство за краката

FlixBus също така ти гарантира и седалка с допълнително пространство за краката. Модерните ни автобуси са оборудвани с удобни седалки и са много просторни. Всички седалки са с регулируеми кресла и са комфортни дори и при по-дълги пътувания.

Купи си закуски и напитки на ниски цени направо от любезните ни шофьори

Закуски и напитки

Винаги се грижим добре за теб на борда на автобусите на FlixBus: можеш да закупиш закуски и напитки на ниски цени направо от любезните ни шофьори.

За твое удобство предлагаме закуски и напитки на борда на автобусите си

Електрически контакти

Искаш да сърфираш в интернет, да разговаряш или работиш от лаптопа си, но батерията ти е изтощена? Няма проблеми! Просто потърси символа за електрически контакт или попитай любезните ни шофьори, за да намериш един от многото контакти в автобусите на FlixBus**.

По време на автобусните ни превози предлагаме достъп до тоалетна

Тоалетни

Все още има време, докато пристигнеш в крайната дестинация? Няма причина за нервност! На борда на всички автобуси на FlixBus има тоалетна.

Вземи безплатно до три бройки багаж в автобусите ни

Багаж

Автобусите на FlixBus предлагат достатъчно място за багажа ти. Поставяй ръчния си багаж в отделенията над седалката, а любезните ни шофьори ще ти помогнат при натоварването на другия ти багаж. Всички подробности за багажа ще намериш в правилата за превозването му.

Ще отговорим на въпросите ти

ЧЗВ

Страницата ни с ЧЗВ предлага отговори на множество въпроси. Но ако все още търсиш отговор на въпроса си, просто ни се обади на телефона за клиенти +49 (0)30 300 137 300*** или попълни формуляра ни за контакти.

* Wi-Fi се предлага само за собствените маршрути на FlixBus. За маршрутите до Прага, Пилзен, Санкт Гален, Цюрих и Хан тази услуга не се предлага. В момента надграждаме до LTE връзка в автобусите. Съвсем скоро услугата ще бъде налична навсякъде. Скоростта на преноса на данни зависи от покритието на мобилната мрежа на доставчика ни.

** В много от автобусите ни има голям брой електрически контакти за удобството на пътниците. Останалите автобуси ще бъдат оборудвани през следващите месеци.

*** (Повиквания от фиксирани телефонни номера в Германия. Цената може да варира при повиквания от мобилни номера.)