Ако срещаш затруднения, докато се опитваш да получиш достъп до този уебсайт, моля, свържи се по телефона с +359 2 493 0121 или използвай приложение Google Асистент за FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Безопасността в автобусите ни

Безопасен превоз с FlixBus в цяла Европа

Пътуването с автобус е най-безопасният транспорт по нашите пътища съгласно Федералната служба по статистика на Германия. С FlixBus винаги пристигаш в крайната точка от пътуването си безопасно, тъй като безопасността на борда на автобусите ни е от първостепенна важност за нас. Нашите „зелени“ автобуси отговарят на най-строгите стандарти за безопасност, а шофьорите ни са обучавани на експертно ниво с помощта на най-уместните и съвременни методи. Всички наши автобуси отговарят на изискванията на най-строгите стандарти за безопасност, а това означава, че можеш да пътуваш от точка А до точка Б напълно спокойно. Избери своята дестинация от обширната ни мрежа с европейски маршрути и се наслади на пътуване с най-безопасния съвременен начин на транспорт.

Гордеем се със задълбоченото обучение на нашите шофьори, както и с модерните средства за безопасност, с които са оборудвани автобусите ни.

Най-новите технологии се обединяват с най-строгите стандарти за безопасност

Благодарение на технологичните иновации, безопасността на нашите автобуси е стандартна процедура във FlixBus. Те са оборудвани с най-модерните електронни помощни системи, които подпомагат всички мерки за безопасност. ESP, EBA, ABS, адаптивен круиз контрол, AFS (усъвършенствана система за предни светлини), LDW (предупредителна система при смяна на пътната лента), светлинни сензори и много други функции помагат на автобусите на FlixBus да изпълняват най-строгите стандарти за безопасност. FlixBus е със сертификат за използване на технологии на борда, свързани с безопасността, във всички автобуси, а това ти гарантира спокойно пътуване. Автобусите на FlixBus преминават чести проверки, за да се гарантира поддържането на най-строгите мерки за безопасност.

Шофьори, които ще те отведат безопасно от точка А до точка Б – както през деня, така и през нощта

Нашите шофьори ще те закарат безопасно до крайната точка. Всички наши шофьори са напълно обучени и участват в редовно провеждани обучения, а това означава, че са подготвени за всякакви проблеми, които биха могли да възникнат с трафика и по време на пътуване. Без значение дали става въпрос за хлъзгав път, остър завой, или натоварен трафик, шофьорите ни са подготвени да се справят с всеки маршрут по професионален и безопасен начин. Благодарение на строго определените интервали за шофиране и почивка се стремим да гарантираме, че шофьорите са винаги концентрирани върху управлението на автобусите. GPS проследяването ни дава възможност да проследяваме местоположението на шофьорите си по всяко време и да определяме състоянието им в реално време – дали почиват, или пътуват към дестинацията.

Flixbus поддържа система от двама водачи за нощните пътувания, за да осигури редовна смяна на шофьорите. Тези шофьори също така са специално подготвени за нощни пътувания.  Дори и пътуването ти е да е по някой от по-дългите ни маршрути, безопасността на пътниците винаги е първостепенна важност за нас и шофьорите ни.

Сложи предпазния колан и се приготви за пътуване!

Разбира се, всеки от нашите пътници допринася за осигуряването на безопасността на борда през цялото време. Поставянето на предпазните колани е задължително през цялото време на пътуването. С цел осигуряване на безопасността на малките ни пътници предлагаме подходящите за възрастта им средства, които да осигурят безопасното им пътуване. Моля да поставиш предпазния си колан, както и този на детето си (пътуващо в подходяща детска седалка), като не разкопчаваш коланите по време на цялото пътуване. Безопасността на пътниците е от първостепенно значение за нас – с FlixBus пътуваш безопасно в цяла Европа.