Ако срещаш затруднения, докато се опитваш да получиш достъп до този уебсайт, моля, свържи се по телефона с +359 2 493 0121 или използвай приложение Google Асистент за FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Автобус до района на Щутгарт от 5,99 лв.

Актуализирана информация!

Открий цялата настояща информация относно услугите и мрежата ни.

Кликни тук
Ще те отведем до крайната ти цел удобно и навреме: 9 от 10 от нашите автобуси пристигат навреме.

Пристигане навреме

Ще те отведем до крайната ти цел удобно и навреме: 9 от 10 от нашите автобуси пристигат навреме.

Актуална информация за маршрути
Нашите автобуси са високоефективни във връзка с компенсацията на CO2 за изминат километър на пътник.

Автобуси и околна среда

Нашите автобуси са високоефективни във връзка с компенсацията на CO2 за изминат километър на пътник.

Автобуси и околна среда
Удобства на бордаАвтобусите ни са оборудвани с широки и удобни седалки, тоалетна, Wi-Fi и електрически контакти.

Широка автобусна мрежа

Избери измежду повече от 2,500 дестинации в 35 държави и открий Европа с помощта на FlixBus

Към мрежата ни

Твоето автобусно разписание за Щутгарт

Разписание между
и
Избор на дни
Заминава
връщане
Дни Промени Зам. времетраене Прис.
§§ getWeekdayString(connection.weekdays) §§ §§ connection.interconnection_transfers.length §§ §§ formatTimeFilter(connection.departure.timestamp, connection.departure.tz) §§ §§ formatDuration(connection.duration.hour, connection.duration.minutes) §§ §§ formatTimeFilter(connection.arrival.timestamp, connection.arrival.tz) §§ §§ connection.price > 0 ? formatPrice(connection.price) : 'Купи сега' §§
времетраене: §§ connection.duration.hour §§:§§ connection.duration.minutes < 10 ? '0' + connection.duration.minutes : connection.duration.minutes §§
Време за прекачване: §§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour §§:§§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes §§
§§ stop.departure.timestamp + '000' | date :'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.station.name §§
през  
§§ viaStop.station.name §§ §§ viaStop.station.name §§,  ...,  §§ viaStop.station.name §§ ,
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date :'HH:mm': stop.arrival.tz §§ §§ stop.station.name §§
през
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date : 'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.departure.timestamp + '000' | date : 'HH:mm': stop.departure.tz §§
§§ stop.station.name §§

Ако харесваш зоопаркове и аквариуми, може би ще искаш да посетиш и тези градове:

Туристическа информация за Щутгарт

Обща информация за Щутгарт

Обща информация за Щутгарт

Щутгарт е столицата на Баден-Вюртемберг и седалище на фирмите „Robert Bosch GmbH“ и „Daimler AG“. Намира се по поречието на река Некар и е едно от нейните пристанища. Шестият по големина град в Германия очарова своите посетители с живописна природа и със запазена швабска култура. Тук има безброй магазини и ресторанти, където можеш да прекараш един приятен следобед. Центърът на Щутгарт, разположен между централната автогара и Koenigstrasse, е идеалното място за разходка. А ако предпочиташ, нашите автобуси ще те отведат на летище Щутгарт, откъдето можеш да посетиш някоя слънчева държава! 

Забележителности в Щутгарт

Забележителности в Щутгарт

Най-вероятно едно от нещата, за които се сещаш, когато чуеш Щутгарт е Мерцедес-Бенц. Обаче Щутгарт е известен не само като седалище на компанията, но и като домът на нейния музей. Музеят на Мерцес-Бенц привлича безброй туристи и помещава над 160 различни превозни средства. Той символизира 120-годишната история на една от най-добрите автомобилни марки в света! Говорейки за символи, няма как да не споменем телевизионната кула в Щутгарт – една от емблемите на града. Тя се издига на 217м височина и без съмнение е първото нещо, което ще забележиш веднага щом пристигнеш на една от нашите автогари в Щутгарт. За съжаление в момента кулата е затворена за посетители, но ако искаш да видиш града „отвисоко“ кулата на централната гара,  кулата на Бисмарк и кулата на Килесберг са добри алтернативи.

Опознай швабската култура с автобусите на FlixBus

Щутгарт: Култура & История

Част от някогашна Швабия, без съмнение Щутгарт е един от градовете с най-богата история в Германия. Тук е разположен един от най-известните музеи в Европа, а именно Staatsgalerie Stuttgart, който помещава колекции от различни епохи. Най-старата от тях датира от 1300 година. Други известни забележителности в града са Природонаучният музей, Старият замък и Новият замък. За да завършиш деня си приятно, препоръчваме да се отправиш към Schillerplatz. Тук ще попаднеш на безброй кулинарни изкушения, седмичният базар на Щутгарт и, разбира се, виненото селище на града (Stuttgarter Weindorf).

Нощният живот в Щутгарт

Нощен живот в Щутгарт

Щутгарт е известен не само с интересната си култура, но и с оживения си нощен живот. Градът радва своите посетители с множество барове, клубове, традиционни пъбове и ресторанти. Ето няколко предложения: Calwer-Eck-Bräuerei, Sophie's Brauhaus, Club Rouge и Club Zwoelfzehn. Може би едно от най-атрактивните събития в града е Дългата нощ на музеите (Lange Nacht der Museen). Ежегодно популярни музеи, културни институции, художествени галерии и ателиета отварят врати, за да създадат един незабравим спектакъл за жителите и туристите на Щутгарт. Обикновено Дългата нощ на музеите се провежда през пролетта и включва различни представления, филми, проекти, изложби и други.

Интересни факти за Щутгарт

Интересни факти за Щутгарт

В Canstatter Wasen ще намериш (спортни) стадиони и арени, които не само целогодишно помещават различни концерти, но също така – един от най-известните фестивали в Южна Германия - Stuttgart Spring Festival. Обикновено този фестивал се провежда всяка година през април или май и привлича около 1.5 милиона туристи. Ако избереш да пътуваш до Щутгарт с един от нашите автобуси по това време на годината, ще имаш възможност да се насладиш на интересни събития и атракции. А ако предпочиташ, винаги можеш да се отпуснеш в един от градските паркове, градини или гори. Когато пристигнеш на една от нашите автогари в Щутгарт, ще разбереш, че няма място в града, което е по-далеч от 1.5км от някой парк или някоя градина. Един от най-посещаваните паркове в Щутгарт е „паркът на елените“, още познат като Rot-und Schwarzwildpark. Намира се в покрайнините на града.

Живописните околности на Щутгарт

Околностите на Щутгарт

Ако си любител на културата, то тогава горещо препоръчваме да посетиш един от замъците в околностите на Щутгарт. Сред тях са Старият замък (Alten Schloss), датиращ от 10-ти век, и Новият замък (Neuen Schloss), разположен до известната историческа колона Jubilaeumssaeule. Малък съвет: в Щутгарт можеш да се наслаждаваш едновременно на живописната природа и на впечатляващите забележителности.

Твоите автогари в Щутгарт

Обърни внимание: в Щутгарт има 7 автогари
Автобусен билет от 5,99 лв.
Брой връзки от Щутгарт 305
Брой автобусни спирки в Щутгарт 7
Държава Германия