Ако срещаш затруднения, докато се опитваш да получиш достъп до този уебсайт, моля, свържи се по телефона с 00359 (0) 249 17 881 или използвай приложение Google Асистент за FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Автобуси от и до Бремен

Актуално COVID-19

Информация за нашите пътници.

Натисни тук
Ще те отведем до крайната ти цел удобно и навреме: 9 от 10 от нашите автобуси пристигат навреме.

Пристигане навреме

Ще те отведем до крайната ти цел удобно и навреме: 9 от 10 от нашите автобуси пристигат навреме.

Актуална информация за маршрути
Нашите автобуси са високоефективни във връзка с компенсацията на CO2 за изминат километър на пътник.

Автобуси и околна среда

Нашите автобуси са високоефективни във връзка с компенсацията на CO2 за изминат километър на пътник.

Автобуси и околна среда
Удобства на бордаАвтобусите ни са оборудвани с широки и удобни седалки, тоалетна, Wi-Fi и електрически контакти.

Широка автобусна мрежа

Избери измежду повече от 2,500 дестинации в 29 държави и открий Европа с помощта на FlixBus

Към мрежата ни

Твоето автобусно разписание за Бремен

Разписание между
и
Избор на дни
Заминава
връщане
Дни Промени Зам. времетраене Прис.
§§ getWeekdayString(connection.weekdays) §§ §§ connection.interconnection_transfers.length §§ §§ formatTimeFilter(connection.departure.timestamp, connection.departure.tz) §§ §§ formatDuration(connection.duration.hour, connection.duration.minutes) §§ §§ formatTimeFilter(connection.arrival.timestamp, connection.arrival.tz) §§ §§ connection.price > 0 ? formatPrice(connection.price) : 'Купи сега' §§
времетраене: §§ connection.duration.hour §§:§§ connection.duration.minutes < 10 ? '0' + connection.duration.minutes : connection.duration.minutes §§
Време за прекачване: §§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.hour §§:§§ connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes < 10 ? '0' + connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes : connection.interconnection_transfers[tripIndex-1].duration.minutes §§
§§ stop.departure.timestamp + '000' | date :'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.station.name §§
през  
§§ viaStop.station.name §§ §§ viaStop.station.name §§,  ...,  §§ viaStop.station.name §§ ,
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date :'HH:mm': stop.arrival.tz §§ §§ stop.station.name §§
през
§§ stop.arrival.timestamp + '000' | date : 'HH:mm' : stop.departure.tz §§ §§ stop.departure.timestamp + '000' | date : 'HH:mm': stop.departure.tz §§
§§ stop.station.name §§

Ако харесваш архитектура, може би ще искаш да посетиш и тези градове:

Туристическа информация за Бремен

Обща информация за Бремен

Обща информация за Бремен

Бремен или Фрайе унд Ханзещат Бремен е не само известен ханзейски град, но също така културно и историческо съкровище. Освен статуята на Роланд и тази на Бременските музиканти, горещо препоръчваме да посетиш Стария град на Бремен. Разходката по „Schlachte“ – алеята, която минава покрай река Весер е задължителна. Мястото радва своите посетители с уютни ресторанти, модерни барове и пристанищна атмосфера. Друга популярна атракция в Бремен е квартал Шноор (Schnoor) или с други думи средновековния център на града. Пътувай с FlixBus на атрактивни цени и научи всичко, което трябва да знаеш за този прекрасен град. 

Забележителности в Бремен

Забележителности в Бремен

Едни от забележителностите, които трябва да видиш в Бремен, когато пристигнеш на нашата автогара са несъмнено статуята на Роланд и кметството, включени в списъка със световно културно и природно наследство на ЮНЕСКО, но също Бременските градски музиканти. Все пак да отидеш в Бремен и да не видиш Бременските музиканти е като да отидеш в Рим и да не видиш папата. Не искаш да пропуснеш една от топ атракциите на града, нали? А ако вече си посещавал всички тези забележителности, не се притеснявай. Винаги можеш да се насладиш на една релаксираща разходка по Böttcherstraβe – улицата, която може да бъде описана като архитектурен рай, или да се отбиеш в Шноор. Ценителите на архитектурата съветваме да посетят една от многобройните църкви в града, например Бременската катедрала, построена в готически стил, или църквата „Свети Джон“. Освен църкви, в Бремен има и над 50 музея. Най-популярните от тях са Hafenmuseum (Пристанищният музей), Focke-Museum (Историческият музей) и Übersee-Museum (Етнографският музей).

Култура и история в Бремен

Бремен: Култура & История

Когато говорим за Бремен, можем откровено да заявим, че неговото старо и красиво пристанище допринася за жизнената атмосфера на града. В миналото значим воден възел, а в наши дни популярна туристическа атракция, бременското пристанище предлага безброй възможности за забавление. Несъмнено една от тях е разходка с лодка по река Весер и дегустация на местни и екзотични ястия на борда на плавателния съд. А ако искаш да се пренесеш във времето, когато корабният занаят все още се е практикувал, препоръчваме да посетиш квартал Шноор, който и до днес е запазил средновековната си атмосфера. От Essighaus през градското кметство до Gewerbehaus, Бремен има какво да предложи на всеки един от нашите автобусни пътници!

Нощният живот в Бремен

Нощен живот в Бремен

Нощният живот в Бремен също е изключително оживен и интересен. Петък и събота са дните, когато туристите се сливат с тълпата от местни жители и всички се забавляват заедно до зори. Тук има всякакви барове и клубове – лаундж, рок, поп и други. За да откриеш своето място, препоръчваме да се отправиш към Стария град или района около гарата. Резервирай своя автобусен билет сега и опознай нощен Бремен!

Любопитни факти за Бремен

Интересни факти за Бремен

Бремен е столицата на най-малката немска провинция (Свободен ханзейски град Бремен), която се състои единствено от Бремен и Бремерхафен. Бремен е още родното място на истинския Робинзон Крузо и последната спирка на Немския приказен маршрут (Deutsche Märchenstraße). „Deutsche Märchenstraße“ е популярна немска атракция, първоначално създадена през 1975 година с цел опознаването живота на братя Грим. Тя представлява маршрут, дълъг 600км, започващ в Ханау и свършващ в Бремен. А ако си от любителите на виното, ще ти разкрием още една тайна: най-голямата винена изба в света се намира в Бремен. Дадохме ли ти достатъчно причина да посетиш този красив ханзейски град?

Околностите на Бремен

Околностите на Бремен

Преди да отпътуваш от Бремен, горещо препоръчваме да посетиш зоологическата градина на брега на морето (Zoo am Meer) в Бремерхафен, магическият парк във Верден (Magic Park Verden) и сафари паркът в Ходенхаген (Serengeti Park Hodenhagen). Няма да съжаляваш!

Твоята автогара в Бремен

Автобусен билет от 7,99 лв.
Брой връзки от Бремен 154
Брой автобусни спирки в Бремен 1
Държава Германия