Евтини автобусни превози от 9,90 лв.


Здраве и безопасност

Пази себе си и другите в безопасност, докато пътуваш с нас.
Научи повече

Широка автобусна мрежа

Избери измежду повече от 3,000 дестинации в 40+ държави и открий Европа с помощта на FlixBus.
Към мрежата ни

Автобуси и околна среда

Нашите автобуси са високоефективни във връзка с компенсацията на CO2 за изминат километър на пътник.
Автобуси и околна среда

Пристигане навреме

Ще те отведем до крайната ти цел удобно и навреме: 9 от 10 от нашите автобуси пристигат навреме.
Актуална информация за маршрути

Пътувай в Европа с един от зелените автобуси на FlixBus. Избери маршрута си от нашата богата мрежа, включваща над 400,000 маршрута всеки ден до над 3,000 дестинации в повече от 40+ държави. Обиколи Европа с лекота!

Планираш туристическа обиколка на Европа? Решаваш да излезеш извън града, но в последния момент? Или пък планираш почивка със семейството или приятелите си? Няма никакъв проблем! Ще те отведем от точка А до точка Б и то на невероятна цена. С нас можеш да избираш измежду маршрути от Франция, Холандия, Швейцария, Германия, Италия, Чехия, Унгария, Хърватия, Швеция, Дания, Люксембург, Словения и Австрия – FlixBus ще ти осигури пътуването, от което се нуждаеш, когато се нуждаеш!

Отвеждаме те от точка А до точка Б без никакъв стрес: не е нужно да се притесняваш за каквото и да било благодарение на посочените в уебсайта ни автогари, актуалните и точни разписания, любезните ни служители и шофьори. Можеш да планираш пътуването си и да се качиш на борда на автобуса спокойно и без напрежение.

Услугите на FlixBus

Целта ни е да предлагаме удобни и нискотарифни автобусни услуги без скрити уловки. Ако имаш въпроси по време на планирането на пътуването си, разгледай нашите ЧЗВ или просто ни се обади. Любезният ни екип за обслужване на клиенти ще разреши всеки един проблем или колебание! Информацията за връзка можеш да намериш в раздела с контакти на уебсайта ни.

Купи нискотарифните ни автобусни билети онлайн, през приложението ни, в един от обектите на FlixBus или направо от шофьора на автобуса. Билетът ти е гаранция за удобна седалка на борда на превозното средство. Можеш да закупиш напитки и закуски от любезните ни шофьори. Предлагаме безплатен достъп до Wi-Fi и електрически контакти за зареждане във всеки един автобус. Можеш да сърфираш в мрежата, да гледаш филми и винаги да си във връзка, докато пътуваш.

Спестявай с FlixBus! Пести пари с изключително евтините ни автобусни билети. Пести време с подробното ни разписание и точни автобуси. Пази околната среда, тъй като автобусният превоз е най-природосъобразният в това отношение вид транспорт. Така независимо от дестинацията ти – Берлин, Прага, Милано, Париж или Щутгарт – с FlixBus девизът винаги е „Go green!“.

Абонирай се за нашия бюлетин и харесай страницата ни във Facebook, за да получаваш новини и информация за специални оферти и конкурси. Ще бъдеш първият, който разбере за най-актуалните FlixBus новини.