Иновативни партньори

FlixBus – съчетаваме опита с иновациите

FlixBus е национален оператор за автобусни превози на дълги разстояния, който съчетава в едно основни умения с ноу-хау на различните участници в процеса. Дългогодишният опит, качеството и традицията вървят ръка в ръка с иновативното предприемачество.

Това уникално сътрудничество в цяла Германия превърна FlixBus в един от водещите играчи на пазара за автобусни превози на дълги разстояния, както и в сериозен и устойчив конкурент. За много кратък период от време успяхме да наложим търговската марка FlixBus и автобусните превози като новата алтернатива за пътувания на дълги разстояния в Германия и Европа. FlixBus работи съвместно с уважавани партньори от сферата на икономиката, науката и технологиите.

FlixBus – мобилна инфраструктура за ефективна мрежа от автобуси

Услугите на FlixBus в сферата на автобусните превози на дълги разстояния се изграждат въз основа на обозрима мрежа от маршрути в комбинация с иновативна и ефективна система за резервации и издаване на билети. Тази мобилна технология бе разработена специално за FlixBus и е единствена по рода си. При разработването на системата нашият ИТ екип получи подкрепа от международни хардуерни и софтуерни експерти за още по-иновативен подход.

 

Microsoft BizSpark
Entrepreneurship LMU
Atmosfair
moovel
Bus & Coach Smart Move
Salesforce