Туристически агенции & дистрибутори

За да се регистрирате като агенция, моля, изпратете ни имейл на адрес salespartner@flixbus.com, в който посочете информация за контакт. Ще ви изпратим всички подробности, които са необходими, за да получите идентификационните си данни и да започнете продажбата на билети.

Туристически офиси и агенции – нашите дистрибутори на място

В сътрудничество с дистрибуторите ни на място предлагаме на клиентите си максимална гъвкавост чрез възможността да резервират билети в близост до местоположението си. Множество туристически агенции и билетни центрове в цяла Европа приемат предложението ни и се превръщат в стационарни канали за дистрибуция, достъпни за пътниците ни. Искате ли да си сътрудничите с водещата немска компания в сферата на автобусните превози на дълги разстояния? Тогава станете местен дистрибутор на FlixBus. Моля, не се колебайте да се свържете с екипа ни за услуги за агенции, за да получите още информация.

Можете да намерите всички обекти, които продават билети, в инструмента ни за търсене на туристически агенции, който предлага на клиентите ни информация за всички дистрибутори на билети.

Сътрудничество в областта на дистрибуцията с FlixBus – прозрачност и честна комисиона

Сътрудничеството ни се изгражда въз основа на лесни и прости правила: благодарение на отделните сектори за агенции предлагаме на билетните центрове директен достъп до FlixBus. Тези билетни центрове заемат мястото на онези клиенти, които биха използвали нашия онлайн магазин. Те избират подходящия автобусен маршрут, а след това изпращат закупения билет на клиента или в разпечатан вид, или по електронна поща. Така транзакцията между клиента и билетния център е приключена. Отчетените плащания и удръжката на комисионата се записват директно в интегрираната вътрешна система.

Идеалната основа за сътрудничеството ни с билетните центрове е атрактивният модел за комисионите. Цените на билетите и комисионите на FlixBus са символ на прозрачност и честност. На билетните центрове предлагаме също така и възможността да включват нискотарифните ни пътувания в туристически пакети.

Лице за контакт

Имейл: salespartner@flixbus.com