Филиали

Печелете пари с FlixBus!

Можете да печелите лесно от разрастващия се пазар за автобусни превози на дълги разстояния, ако станете част от мрежата с филиали на FlixBus. Печелете лесно и бързо пари от уебсайта си.

Вече имате регистрация?
Кликнете тук за вход

Ето как функционира партньорската програма на FlixBus

  1. Свържете се с отдела ни за поддръжка на партньори.
  2. Колегите от отдела ще получат рекламния материал и ще поставят хипервръзка в уебсайта ви.
  3. Посетителите на уебсайта ви ще кликват върху връзките на FlixBus и ще посещават уебсайта ни.
  4. За всяка покупка, направена от ваш потребител, ще получавате атрактивна комисиона.

Как можеш да интегрираш FlixBus?

affiliate

Банер: С банера на FlixBus поставяте на уебсайта си търговска марка със силно присъствие. Можете да поставяте банера на различни позиции, тъй като разполагате с богат избор от формати.

Текстова връзка: Можеш бързо и лесно да вграждаш връзки в сайта си, да създаваш хипервръзки с уебсайта на FlixBus и да предлагаш точното съдържание спрямо контекста. Можеш да използваш стандартни текстови връзки или да създадеш свои персонализирани. HTML-iframe: Посетителите на уебсайта ти могат направо да избират маршрута си и ще бъдат пренасочвани към нашия магазин. Приспособленията за извършване на резервации са налични в различни размери, за да предложим максимална гъвкавост при процеса на интеграция.Продуктова емисия (очаквай скоро): С помощта на продуктовата ни емисия можеш лесно да показваш на уебсайта си общ преглед на връзките ни. Можеш да използваш директни връзки, за да пренасочваш посетителите си към съответната страница в магазина.

Абонирай се сега!

Лице за контакт 

Давид Пихнер (David Pichner)

Мениджър „Международни филиали“

Имейл: filiali@flixbus.bg