Ако срещаш затруднения, докато се опитваш да получиш достъп до този уебсайт, моля, свържи се по телефона с +359 2 493 0121 или използвай приложение Google Асистент за FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Станете част от партньорската ни мрежа

Нашата партньорска мрежа

FlixBus – успех, основан на силни партньорства

FlixBus е синоним на мобилност, която се отличава с точност, удобство и щадящо отношение към околната среда и е съчетана с най-добрите цени в сектора за пътувания на дълги разстояния. Ключът към успеха на компанията са балансираните и насочени към постигане на целите партньорства. FlixBus поддържа широка мрежа от партньорства в цяла Европа с водещи частни автобусни фирми, опитни дистрибутори, устойчиви маркетингови агенции и водещи експерти в сферата на технологиите и софтуера. На партньорите си предлагаме идеалния начин за успешен достъп до европейския пазар за автобусни превози на дълги разстояния.

Станете партньор на FlixBus

Постоянно търсим мотивирани и отдадени на целите си партньори, с които споделяме една и съща философия, за да изграждаме ефективно и устойчиво партньорство. Вие сте успешна автобусна фирма с дългогодишен опит или ориентирана към клиентите туристическа агенция и търсите идеалния партньор, за да навлезете на пазара за автобусни превози на дълги разстояния? Тогава нека да поговорим за възможностите за сътрудничество, които съществуват.

Нашите превозвачи

Насочваме вниманието си към средноголемите предприятия.

Към нашите превозвачи

Нашите туристически агенции и билетни центрове

Нашите рекламни партньори

Подходящо сътрудничество за още по-голямо внимание

Към нашите рекламни партньори

Нашите иновативни партньори

Обединяваме опита с предприемачеството

Към нашите иновативни партньори

Нашите филиали

Печелете от методите на продажба въз основа на ефективността

Към нашите филиали