Безопасно пътуване с FlixBus

За нас, служителите на FlixBus, твоята безопасност и благополучие са изключително важни. Предприемаме всички необходими стъпки, за да сме сигурни, че всеки може да пътува безопасно, но се нуждаем и от помощта ти! Ето няколко неща, които можеш да направиш, за да бъдете ти и останалите пътници в безопасност:

  • Ако се чувстваш болен(на), не пътувай. И ако се наложи да кихнеш или кашляш, покрий устата и носа си с лакът или кърпичка.

  • Не бързай при качване на борда и спазвай безопасна дистанция.

  • Преди да резервираш пътуването си, провери най-новите препоръки и разпоредби от местните здравни служби и правителството, както и за всички други места, през които може да преминава пътуването. Ако прекосяваш международни граници, трябва да се увериш, че разполагаш с всички необходими документи, и да спазваш правилата във всяка държава.

  • В санитарните помещения сме предоставили сапун, но е добра идея да носиш и собствен дезинфектант за ръце.

  • Можеш да се регистрираш, като използваш нашия скенер за QR кодове или като ни дадеш името си, така че да не се налага да докосваш нищо.

Ако има промени за пътуването ти, не се притеснявай – със сигурност ще те уведомим чрез SMS, известие в приложението или имейл. А ако се нуждаеш от помощ, нашият екип за обслужване на клиенти е на твое разположение. Ако се наложи да промениш плановете си, няма проблем – просто ела тук.