Нощни автобуси

С нощни автобуси из Европа

Не искаш да губиш деня си в пътуване? Искаш да пътуваш в Европа по-бързо от всякога? Искаш да избираш измежду стотици маршрути?

С нашите нощни автобуси можеш да пътуваш всяка нощ до много европейски градове. Закупи своя билет направо от шофьора – така не се налага да правиш предварителна резервация. Спираме на по-малко спирки, отколкото през деня. Така времето за пътуване се скъсява чувствително.

Предлагаме най-добрите цени в сектора, но не забравяй: колкото по-рано резервираш билета си, толкова по-евтин ще бъде той. На борда на нощния ни автобус можеш да се възползваш от предимствата, които ти предлагаме. Широкото пространство за краката и регулируемата седалка ти позволяват да се отпуснеш и да спиш по време на цялото пътуване. Можеш да закупиш закуски или напитки на борда. Освен това достъпът до тоалетна на борда прави излишни кратките спирания – така шофьорите ни могат да те отведат през нощта от точка А до точка Б възможно най-бързо. Нощният автобус също така е оборудван с електрически контакти и Wi-Fi, което ти дава възможност да погледаш филм и да се насладиш на пътуването.

 

Мрежата с маршрути в Европа на нощните ни автобуси

Искаш да пътуваш на дълго разстояние, но не искаш да губиш деня си в пътуване? Тогава нашите нощни автобуси са идеалното решение! Пътувай от Прага до Хамбург или от Ротердам до Париж на атрактивни цени и пристигни в желаната дестинация със свежи сили! Тъй като стремително разширяваме мрежата си с маршрути, много скоро ще пътуваме и до твоя град! За да получаваш актуална информация за новите ни маршрути, харесай страницата ни във Facebook или се абонирай за нашия бюлетин! 

Нощни превози до Милано, Париж, Дюселдорф, Прага, Торино...

... Това е само малка част от предлаганите дестинации! Ако искаш да откриеш красотата на Европа, но да не губиш деня си в пътуване, тогава използвай нашите нощни превози. Независимо дали искаш да посетиш роднини или приятели, или просто да опознаеш най-очарователните градове на континента, нощните ни автобуси ще те отведат от точка А до точка Б неусетно. Вече няма нужда да губиш деня си в пътуване!