Ако срещаш затруднения, докато се опитваш да получиш достъп до този уебсайт, моля, свържи се по телефона с +359 2 493 0121 или използвай приложение Google Асистент за FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Управление на резервацията ми

Без повече хартиени билети, просто използвай FlixBus мобилно приложение!

Анулиране

Вече не искам да направя резервираното си пътуване. Докога мога да анулирам резервацията си?

Можеш да анулираш резервацията си до 15 минути преди часа на заминаване.

Ще ми бъде ли начислена такса за анулиране?

Анулирането на пътуване до 30 дни преди датата на отпътуване е безплатно. След това може да ти начислим такса за анулиране. След анулиране на резервацията ти се генерира ваучер. Ваучерът е валиден 12 месеца, а стойността му е равна на цената на резервацията ти минус таксата за анулиране, ако е приложима.

FlixBus анулира пътуването ми поради оперативни промени: Стремим се да избягваме оперативни промени, когато е възможно. Ако FlixBus трябва да анулира пътуването ти, ще те уведомим за това. Ще те компенсираме за анулираното пътуване и ще ти възстановим пълната стойност на билета съгласно Общите ни условия.

Кликни върху „Анулиране на резервацията ми“, за да видиш наличните онлайн методи за възстановяване на средства.

Лесно безплатно презаверяване или анулиране на резервираното ти пътуване

Промяна

Може да промениш следната информация в резервацията си:

  • Час или дестинация на пътуването
  • името на пътника
  • Телефонен номер
  • Допълнителен багаж

* Ако искаш да промениш часа на отпътуване или дестинацията, трябва първо да анулираш онази част от пътуването, която искаш да промениш. След това ще получиш ваучер на стойността на билета минус приложимата такса за анулиране. Ще можеш да използваш този ваучер, за да резервираш ново пътуване (чрез въвеждане на номера на ваучера в съответното поле и натискане на „Използване“). Валидността му е 12 месеца.

Докога мога да променям резервацията си?

Можеш да правиш промени до 15 минути преди часа на заминаване.

Ще ми бъде ли начислена такса за промяна на резервацията ми?

Можеш да коригираш незначителни печатни грешки без такса.* Също така можеш да променяш името на пътника. Това обикновено е безплатно. Ако обаче пътуването е по-скъпо от първоначалната резервация, ще трябва да доплатиш разликата между резервираната цена и новата цена на билета.

За промяна на часа на заминаване или на дестинацията са приложими правилата за анулиране. Ако промениш пътуването си по-малко от 30 дни преди заминаването, от стойността на ваучера ще бъде удържана такса за анулиране.

Ако искаш да направиш резервация за допълнителен багаж след покупката на билета си, ще бъде начислена такса. Подробна информация за таксата може да намериш тук. Можеш да добавиш по една бройка допълнителен багаж на човек.

* Печатни грешки, които изискват повече време от няколко бързи корекции, може да се считат за промяна на името и ще важат приложимите такси.

Къде мога да анулирам или променя резервацията си?