Ако срещаш затруднения, докато се опитваш да получиш достъп до този уебсайт, моля, свържи се по телефона с 00359 (0) 249 17 881 или използвай приложение Google Асистент за FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Управление на резервацията ми

Без повече хартиени билети, просто използвай FlixBus мобилно приложение!

Анулиране

Докога мога да анулирам резервацията си?

Можеш да анулираш резервацията си до 15 минути преди часа на заминаване.

Ще ми бъде ли начислена такса за анулиране?

Анулирането на пътуване до 30 дни преди датата на отпътуване е безплатно. След това може да ти начислим такса за анулиране. След анулиране на резервацията ти се генерира ваучер. Ваучерът е валиден 12 месеца, а стойността му е равна на цената на резервацията ти минус таксата за анулиране, ако е приложима.

Отмяна в следствие на оперативни промени във връзка с Covid-19 : Ако вашето пътуване е било засегнато от анулиране в следствие на Covid-19, ние ще Ви възстановим цялата сума заплатена за билета във формата на ваучер съгласно нашите Правила и условия.
Лесно безплатно презаверяване или анулиране на резервираното ти пътуване

Промяна

Може да промениш следната информация в резервацията си:

  • Час или дестинация на пътуването
  • името на пътника
  • Телефонен номер

* Ако искаш да промениш часа на отпътуване или дестинацията, трябва първо да анулираш онази част от пътуването, която искаш да промениш. След това ще получиш ваучер на стойността на билета минус приложимата такса за анулиране. Ще можеш да използваш този ваучер, за да резервираш ново пътуване (чрез въвеждане на номера на ваучера в съответното поле и натискане на „Използване“). Валидността му е 12 месеца.

Докога мога да променям резервацията си?

Можеш да правиш промени до 15 минути преди часа на заминаване.

Ще ми бъде ли начислена такса за промяна на резервацията ми?

За промяна на информацията за връзка с теб не начисляваме такса. Промяната на името на пътника също е безплатна, но ако цената на билета се е повишила, откакто е направена резервацията ти, ще те таксуваме с разликата в цената.

За промяна на часа на заминаване или на дестинацията са приложими правилата за анулиране. Ако промениш пътуването си по-малко от 30 дни преди заминаването, от стойността на ваучера ще бъде удържана такса за анулиране.

Къде мога да анулирам или променя резервацията си?