MeinFernbus промени името си

FlixBus и MeinFernbus се сляха

Нашата нова европейска марка

Ние сме млади, зелени и вече почти в цяла Европа. Ние се развиваме постоянно, за да можем да ти предложим повече. Нашата цел е да предосватяме изгодни и удобни автобусни превози, така че независимо дали пътуваш от Берлин, Лондон или Париж, да получаваш винаги същото високо качество на обслужване и транспорт. Поради тази причина отсега нататък „MeinFernbus FlixBus“ ще бъде познат като „FlixBus“ из цяла Европа. 

Ние предлагаме екологично съобразен транспорт, за да опознаеш света...

С FlixBus можеш да опознаеш Европа на атрактивни цени, докато пътуваш безопасно и удобно. Нашето ново лого и „Х“ символизират ежедневните автобусни превози, които предлагаме, а те са безброй. В момента можеш да избираш измежду 100,000 маршрута до 1000 дестинации в над 20 държави. Независимо дали пътуваш от Скандинавия до италианското крайбрежие или до някоя от големите европейски столици като Берлин, Лондон или Париж, с FlixBus (предишно име: MeinFernbus FlixBus) е лесно и удобно. 

Твоето мнение е важно за нас!

През последните 3 години научихме много благодарение на теб. За да продължаваме да се развиваме, имаме нужда от твоето мнение и препоръки. Дори когато нещо се обърка, вярваме, че можем да намерим решение заедно. Очакваме твоите съобщения на feedback@flixbus.com

Имаш още въпроси?

За теб нищо не се променя: ще продължаваме да ти предоставяме най-високото качество на обслужване и транспорт. Дизайнът на нашите автобуси, от друга страна, ще бъде променян постепенно. Скоро новото ни лого “FlixBus” ще бъде забелязвано из цяла Европа. 

Нашият екип обслужване на клиенти е на твое разположение по всяко време на деня, от понеделник до петък. Свържи се с нас чрез Facebook, имейл или просто ни се обади +49 (0)30 300 137 300.

Пълната информация за маршрути, автогари и разписания, можеш да намериш на страницата ни с маршрути. Своя билет можеш да закупиш, онлайн на нашия уебсайт или на сайта на MeinFernbus , както и на място, в някоя от нашите туристически агенции и билетни центрове.

Ако имаш други въпроси, посети нашата страница ЧЗВ.

Нашата история – екипът зад зелените автобуси

Фирмата FlixBus бе създадена в Мюнхен от трима млади предприемачи, чиято цел бе да направят екологичния начин на пътуване удобен и изгоден. По същото време компанията „MeinFernbus“ започна да предлага автобусни превози от Берлин в цяла Германия. След отпадането на железопътния монопол през 2013 години, двете фирми се установяват като лидери на пазара. Следват две години на ожесточена надпревара. През 2015 MeinFernbus и FlixBus решават да се обеденят, за да се превърнат в най-голямата фирма за автобусни превози на територията на Германия. Днес, нашите зелени автобуси кръстосват не само Германия, но почти цяла Европа.

От стартираща фирма в Германия до лидер в Европа

Освен ежедневните превози в Германия, FlixBus (предишно име MeinFernbus FlixBus) предлага ежедневни маршрути до Франция, Италия, Холандия, Словения, Хърватия, Чехия и други. Нашият екип се състои от над 1.000 служителя, работещи в офисите ни в Мюнхен, Париж, Берлин, Милано и Загреб, и над 4.000 международни шофьора. В момента предлагаме ежедневни автобусни превози до над 20 европейски държави, като постоянно разрастваме пътната ни мрежа. За повече информация, посети страницата ни "За FlixBus".