Отзиви

Отлични отзиви на клиентите за FlixBus

Отзивите на пътниците на FlixBus

FlixBus полага изключителни усилия, за да гарантира отличните отзиви на пътниците си. Успехът от усилията ни бе потвърден наскоро от проучване, в което участваха 20,000 от нашите пътници. Освен огромното количество положителни отзиви, които получихме, имахме възможност и да научим повече за това, от което се нуждаят нашите клиенти. Непрестанно се стараем да подобрим качеството на услугите си – от процеса на резервация до отговорите на запитванията, които може да възникнат след пътуването ти с нас.

 

Оценката на пътниците ни е важна за нас

Само през 2015 г. 20 милиона души избраха FlixBus, за да достигнат до различни кътчета на Европа и да се възползват от отличното качество на услугите ни. Ценим много всички отзиви и положителни оценки от нашите пътници. С удоволствие ще те посрещнем на борда на един от нашите зелени автобуси.

Отзиви

Отзивите на клиентите са с най-висок приоритет за FlixBus. Стремим се да предложим най-добрите услуги на най-добрите цени и отлична мрежа от европейски маршрути. Отзивите на клиентите ни намериха отражение в проучване, с което бе оценено качеството на предлаганите от FlixBus услуги. Съгласно резултатите 97% от пътниците са „удовлетворени“ или „много удовлетворени“ от пътуването си с автобус!

Отлично обслужване

Пътниците също така високо оценяват точността на автобусите, обслужването от страна на шофьорите и високото ниво на удобство при пътуване. FlixBus предлага безплатен достъп до Wi-Fi на борда на всички автобуси и гарантирано място за цялата продължителност на пътуването за повече от 100,000 маршрута в Европа. Пътниците ни са толкова впечатлени от удобния начин на пътуване, че 94% от тях биха препоръчали FlixBus на семейството и приятелите си.