Ако срещаш затруднения, докато се опитваш да получиш достъп до този уебсайт, моля, свържи се по телефона с +359 2 493 0121 или използвай приложение Google Асистент за FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

FlixBus: идеи за пътуване и полезни съвети

Опознай романтична Европа с твоята половинка!
Най-добрите шопинг дестинации в Европа
Автобусни превози до най-големите летища в Европа

Пътувай без ограничение с FlixBus

Пътуването с автобус е повече от обикновен превоз. Пътуването с автобус означава интересни места, нови преживявания, приятни спомени и незабравими емоции.  Нашите автобуси кръстосват 1200 европейски града и ние сме тук, за да ти помогнем да организираш следващото си приключение. Искаш да отидеш на пазар? Плануваш почивка за двама? Търсиш перфектната ски дестинация? Нашите полезни съвети, препоръки и множество идеи са тук за теб, през цялата година, за всеки повод! Остани с нас, за да се вдъхновиш за следващото си автобусно пътуване! Страницата ще бъде актуализирана.

Най-добрите увеселителни паркове!
Посети най-добрите винени дестинации!
Октоберфест 2018

Опознай Европа

Всеки ден FlixBus свързва все повече и повече европейски градове и вследствие на това всеки ден предлага все повече и повече възможности за пътуване в Европа. Тъй като нашата пътна мрежа се разширява постоянно, с всеки изминал ден си по-близо до градовете, които искаш да посетиш и до хората, които искаш да видиш! Ние не искаме да те отведем просто от точка А до точка Б, а от точка А до точка Я и навсякъде другаде. Не знаеш на къде да отпътуваш? Полезните ни съвети ще ти помогнат да решиш!