Ако срещаш затруднения, докато се опитваш да получиш достъп до този уебсайт, моля, свържи се по телефона с +359 2 493 0121 или използвай приложение Google Асистент за FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Ваучери

Получи ваучери и купони от FlixBus

Нашите купони

Идеалният подарък за всеки повод – купон от FlixBus! Ако все още не можеш да решиш какъв да бъде подаръкът за някой от близките ти хора, какво по-хубаво от това, да му подариш пътуване до един от 900-те европейски града, включени в мрежата ни?

Предлагаме купони на стойност: 10 €, 25 € или 40 €. Избери желаната сума и закупи купона онлайн от магазина ни за фенове – ние ще изпратим твоя ваучер на имейл адреса ти.

Можеш лесно да осребриш купона, когато правиш резервация в сайта на FlixBus – просто въведи кода му в процеса на резервация.

Вземи ваучер

Спечели безплатни ваучери...

Искаш да спечелиш безплатни ваучери? И да пътуваш с автобус в Европа на най-добрата цена? Или дори безплатно, ако участваш в някой от нашите конкурси? Няма проблем!

Много често организираме конкурси и томболи или раздаваме награди без специален повод – не пропускай тези възможности! Без значение дали става въпрос за конкурс за дизайн на автобус, или за конкурс за най-добро селфи по някой от новите ни европейски маршрути, винаги има шанс да спечелиш безплатно пътуване и ваучери от FlixBus.

Трябва само да се регистрираш за безплатния ни бюлетин още днес. Ще получаваш не само специални предложения, отстъпки и ваучери, но и бързо ще научаваш новините от FlixBus.

Харесай страницата ни във Facebook и не пропускай специалните ни предложения и томболи с награди – научавай бързо за нашите промоции, конкурси и събития с награди!