Ако срещаш затруднения, докато се опитваш да получиш достъп до този уебсайт, моля, свържи се по телефона с 00359 (0) 249 17 881 или използвай приложение Google Асистент за FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Бюро за изгубени вещи

Забрави нещо на борда поради вълнението или ваканционното настроение, които те бяха обзели? 

Няма проблеми! Трябва само да попълниш подробно посочения по-долу формуляр за изгубени вещи. Също така можеш да преглеждаш актуалното състояние на случая си, като въведеш номера на резервацията си във формуляра за състояние.

Ако намерим багажа ти, ще те информираме незабавно по имейл. Ако не го намерим, ще получиш имейл от нас в рамките на 14 дни.

FlixTip! За да можем да намерим изгубената ти вещ с помощта на описанието ти, моля да я опишеш възможно най-подробно. Също така обърни специално внимание на полето за типа на изгубената вещ: ако забравената вещ е лаптоп в раница, избери „Чанти и багаж“ във формуляра и в описанието напиши „съдържа лаптоп“.


Моля, имай предвид: Не е необходимо да ни изпращаш допълнителен имейл или да се свързваш с нас по телефона. Най-актуалната информация за молбата ти е достъпна винаги онлайн. Благодарим ти.


Регистрирай тук изгубената си вещ